یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

قرارگرفتن شرکت جاسوس‌افزار صهیونیستی در لیست سیاه آمریکا

قرارگرفتن شرکت جاسوس‌افزار صهیونیستی در لیست سیاه آمریکا آمریکا یک شرکت جاسوس‌افزار صهیونیستی را در لیست سیاه قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۶۲

 به گزارش راهبرد معاصر دولت آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد شرکت صهیونیستی «NSO» را مورد تحریم قرار داده است. به نوشته روزنامه «واشنگتن پست»، این شرکت که سازنده جاسوس افزار جنجالی «پگاسوس» است در «فهرست نهادهای» لیست سیاه فدرال قرار گرفته است.

وزارت تجارت آمریکا در بیانیه‌ای در این باره مدعی شد، این اقدام بخشی از «تلاش دولت [جو] بایدن برای قرار دادن حقوق بشر در مرکز سیاست خارجی ایالات متحده از جمله از طریق تلاش برای جلوگیری از گسترش ابزارهای دیجیتال سرکوب است».

در نتیجه این تحریم، هیچ شرکت آمریکایی حق ندارد، هیچ‌گونه سخت‌افزار یا نرم‌افزاری را برای شرکت NSO ارسال کند. همچنین این شرکت صهیونیستی قادر نخواهد بود با شرکت‌های بین‌المللی همکاری داشته باشد.

مرداد امسال و در شرایطی که جنجال‌ها درباره جاسوس‌افزار پگاسوس باعث واکنش رئیس‌جمهور فرانسه شده بود ، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با سفر به پاریس درباره این موضوع و برخی دیگر از مسائل با مقام‌های فرانسوی رایزنی کرد.

رسانه‌های مختلفی از جمله «واشنگتن پُست»، «لوموند»، «گاردین» اخیرا فاش کردند که جاسوس‌افزار پگاسوس به برخی از کشورها از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی فروخته شده و از آن برای هک اطلاعات گوشی چندین شخصیت مهم در سطح جهان استفاده شده است.

پیشتر خبرگزاری فرانسه خبر داده بود، ظاهراً ماکرون هم در کنار شخصیت‌های جهانی، یکی از افرادی بوده که هدف حمله جاسوس‌افزار پگاسوس قرار گرفته است.

در نهایت ماکرون به‌دلیل نگرانی از اینکه هدف جاسوس‌افزار صهیونیستی «پگاسوس» قرار گرفته باشد، دستگاه تلفن همراه و شماره خود را تغییر داد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار